Hotel (65)
Appartement (30)
Aparthotel (9)
Resort (3)
Villa (1)
Studio (1)
Plaatsen
Zonnestrand (100)
Duni (4)
Varna (2)
Bansko (2)
Byala (1)

Bulgarije Goudstrand

Strandvakantie Golden Beach, Bulgarije

Het Bulgarije Goudstrand, of anders genoemd Golden Beach, is de tweede grote badplaats in Bulgarije. Het is een heuvelachtige en bosrijke omgeving, maar natuurlijk is er ook een prachtig paradijselijk strand.

Vakantie Golden Beach: voor ieder wat wils

Golden Beach is een vakantie plek voor iedereen. Het is een vlak aflopend strand, geheel kindvriendelijk, dus ideaal voor een familievakantie in Bulgarije. Er zijn leuke activiteiten in het centrum en op het strand. Ouderen kunnen hier lekker genieten van hun vakantie en wandelen in de mooie bosrijke omgeving van Golden Beach. Jongeren kunnen zich vermaken in het bruisende uitgaansleven dat open is tot in de vroege uurtjes. Ook op het strand zijn er veel activiteiten en watersport mogelijkheden. Kortom Golden Beach is ideaal voor een jongerenvakantie.

Golden Beach is een leuke vakantiebestemming waar genieten en ontspannen voorop staat. U kunt kiezen voor een luie, relax vakantie, lekker even bijkomen op het strand onder een heerlijk zonnetje en op zijn tijd een verfrissende duik. Maar u kunt ook kiezen voor een actievere vakantie door mooie wandelingen te maken en deel te nemen aan diverse georganiseerde activiteiten.

Goudstrand oftewel Golden Beach is een geweldige vakantiebestemming voor jong en oud. Bekijk de aanbiedingen en last minute reizen, zodat u verzekerd bent van een voordelige vakantie naar Golden Beach, Bulgarije.