Hotel (65)
Appartement (30)
Aparthotel (9)
Resort (3)
Villa (1)
Studio (1)
Plaatsen
Zonnestrand (100)
Duni (4)
Varna (2)
Bansko (2)
Byala (1)

Bulgarije Zonnestrand

Zonvakantie Zonnestrand, Bulgarije

Een vakantie in Bulgarije is gegarandeerd zon, zee en strand! Het grootste en bekendste vakantieoord in Bulgarije is Sunny Beach, het wordt ook wel het Zonnestrand genoemd. Dit is een erg bekende vakantieplek waar jaarlijks veel toeristen hun vakantie doorbrengen in talloze hotels en appartementen.

Bruisende badplaats Sunny Beach

Bulgarije is een ideale vakantiebestemming voor iedereen, of het nu om gezinnen met kinderen gaat, ouderen of juist jongeren. Bulgarije biedt een prachtige natuur, mooie authentieke steden en prachtige stranden. Sunny Beach is een heerlijke badplaats met een lang uitgerekt zandstrand en heerlijke boulevard waar u vele winkeltjes kan bezoeken of gezellig een hapje kunt eten en drinken. Sunny Beach heeft een uitbundig uitgaansleven waar vele jongeren dagelijks tot in de late uurtjes vele kroegen en discotheken op de boulevard bezoeken. U kunt in Sunny Beach kiezen voor verschillende verblijfsmogelijkheden, zo kunt u in hotels, appartementen en vakantievilla`s verblijven. Als u voor een luxe villa kiest in Sunny Beach, dan heeft u gegarandeerd privacy en geen last van andere mensen. Als u juist wel van gezelschap houdt dan is een hotel of appartement erg geschikt voor u. 

Nessabar in Sunny Beach is een mooi plaatsje wat zeker het bezoeken waard is dankzij het sfeervolle en authentieke karakter. Dit is een eeuwenoud stadje wat op de werelderfgoedlijst staat van UNESCO. Bulgarije Zonnestrand oftewel Sunny Beach is een ideale vakantie wanneer u wilt genieten van de heerlijke zon, zee en strand en daarnaast van diverse watersporten en bezienswaardigheden.

Bekijk de leuke zonvakantie aanbiedingen op Bulgarije Vakantie Atlas en geniet van een heerlijke zonvakantie in Sunny Beach.