Resort (1)
Plaatsen
Byala (1)

Over Byala

Byala ligt in het oosten van Bulgarije aan de rand van de Zwarte Zee. Byala is nog niet echt een toeristisch stadje maar in de komende jaren zal dat zeker wel zo zijn. Er zijn hotels, campings en appartementen aanwezig waar u kunt verblijven tijdens uw vakantie. Omdat Byala aan de Zwarte Zee ligt, kunt u genieten van een zon, zee en strandvakantie. Byala heeft prachtige blauwe baaien en een lang wit zandstrand.

Goedkope zonvakantie in Bulgarije beleeft u in Byala

Heerlijk zonnebaden op de stranden van Byala? U kunt in Byala ook kiezen voor een actievere vakantie. Zo kunt u gaan wandelen of fietsen door het heuvelachtig gebied of verschillende watersporten beoefenen. In het centrum van Byala liggen verschillende visrestaurants, de vis wordt hier elke dag vers gevangen uit de Zwarte Zee.

Zoals als u kunt lezen heeft Byala veel te bieden voor een zomervakantie. Kijk verder op Bulgarije Vakantie Atlas voor de beste all inclusive hotel aanbiedingen naar Bulgarije.

 

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Byala

Aparthotel Byala Beach Resort

Aparthotel Byala Beach Resort

Centraal Bulgarije Byala

Het mooie Byala Beach Resort beschikt over indrukwekkende luxe en comfort en biedt een prachtige uitzicht. Het hotel heeft een uitnodigende sfeer en ultramoderne faciliteiten, zoals een fitnesscentrum en een spa in

een rustige en aangename omgeving. Geniet van een lekker drankje in de gezellige bar en proef de indrukwekkende gerechten in het verfijnde restaurant. Het Byala Beach Resort is zeer geschikt voor families. Kinderen kunnen zich vermaken in de moderne kinderclub en in het speciale kinderzwembad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 4.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen