Hotel (65)
Appartement (30)
Aparthotel (9)
Resort (3)
Villa (1)
Studio (1)
Plaatsen
Zonnestrand (100)
Duni (4)
Varna (2)
Bansko (2)
Byala (1)

Hotels Bulgarije

Uitgebreid aanbod hotels in Bulgarije

Tijdens uw vakantie in Bulgarije wilt u het liefst overnachten in een centraal gelegen hotel of appartement, zodat u het centrum en het strand op loopafstand te bereiken zijn. Niet elke dag een taxi hoeven te nemen, maar wandelend naar het strand en naar diverse restaurantjes. Dit willen de meeste vakantiegangers die naar Bulgarije gaan, daarom liggen ook vele hotels op een perfecte locatie. Maar niet getreurd, voor diegene die liever willen genieten van alle rust en natuur, kunnen voor een all inclusive hotel kiezen in de nabijheid van het centrum.

Luxe all inclusive hotel of een eenvoudig hotel?

Een vakantie in Bulgarije biedt verschillende verblijfsmogelijkheden, waaronder vele hotels in het Sunny Beach of het Golden Beach. U heeft een ruime keus uit hotels. Wilt u graag een luxe all inclusive hotel waar u onbezorgd uw vakantie in Bulgarije kunt doorbrengen? Of liever een goedkoop hotel waar u alleen verblijf en ontbijt is inbegrepen zodat u de rest van de dag vrij kunt besteden? Er zijn ook nog hotels die verblijf inclusief ontbijt en diner aanbieden, zodat u overdag op eigen gelegenheid uw plan kunt trekken. Kortom Bulgarije biedt genoeg mogelijkheden om te verblijven.

Hotels in Sunny Beach en Golden Beach

Er liggen ook vele mooie hotels op Sunny Beach / Zonnestrand, die erg populair en geliefd zijn door de heerlijke ligging direct aan het strand. Ook op het bekende strand Golden Beach / Goudstrand zijn mooie hotels te vinden. Er zijn niet alleen hotels in Bulgarije, u kunt ook verblijven in talloze appartementen en villa`s. Bekijk het grote aanbod hotels, appartementen en villa`s en kies het gewenste type accommodatie in Bulgarije met de perfecte ligging geheel naar uw wens.