Appartement Polo
Geef uw mening

Appartement Polo

Appartementen Polo is een ruim opgezet appartementencomplex met heerlijke spafaciliteiten. De ligging is ook uitstekend, het strand ligt op loopafstand en diverse leukde winkeltjes en een handige supermarkt zijn dichtbij. De kinderen

worden geamuseerd door het animatieteam terwijl u lekker wordt verwend in de hamam of in n van de andere vele faciliteiten van de spa. Kom tot rust en ontspan tijden suw vakantei in Appartementen Polo.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Boek uw Zonvakantie hotel & appartement in Bulgarije goedkoop, snel en eenvoudig! aanbiedingen voor in Zonnestrand, Zwarte Zee, Bulgarije. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Appartementen Polo is een ruim opgezet appartementencomplex met heerlijke spafaciliteiten. De ligging is ook uitstekend, het strand ligt op loopafstand en diverse leukde winkeltjes en een handige supermarkt zijn dichtbij. De kinderen worden geamuseerd door het animatieteam terwijl u lekker wordt verwend in de hamam of in n van de andere vele faciliteiten van de spa. Kom tot rust en ontspan tijden suw vakantei in Appartementen Polo.